Fluke

Klik hier voor uw digitale catalogus van Fluke.

!
Fluke
Levertijd:1-2 dagen
FL5000622

Infraroodthermometer 62 Max

Nu tijdelijk met gratis Fluke opbergtas C25 (€ 61,00).
Zolang de voorraad strekt.

Stof- en waterdicht (IP54). Robuust: Getest op het doorstaan van een val van 3 meter. Een comfortabelere ligging in de hand. Klein en lichtgewicht. Precieze lasertechnologie zorgt voor nauwkeurigere en reproduceerbare metingen Groot display met achtergrondverlichting. Toont de minimum-, maximum- of gemiddelde temperatuur of het verschil tussen twee meetwaarden. Alarm-en Hi en Lo voor te hoge en lage waarden geven aan wanneer de meetwaarden buiten de grenswaarden vallen. Voeding door een enkele standaard AA-batterij. Type: Fluke-62 Max. Klik hier voor meer informatie.

Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL5000611

Digitale thermometer 61

Deze draagbare handheld-instrumenten stellen professionals in staat met gemak de status van elektromotoren en elektrische panelen te bewaken, problemen op het gebied van verwarming en ventilatie te onderzoeken, en defecten aan auto's te diagnosticeren. Heldere laserstraal voor eenvoudig richten. Duidelijk overzicht van gegevens op het display. Schokabsorberende holster voor extra robuustheid. Resolutie van 0,2 °C (0,5 °F) tot 275 °C (525 °F). Achtergrondverlichting verlicht het display in het donker. Automatische sluimermodus na 7 seconden om de levensduur van de batterijen te verlengen. Alkalinebatterijen voor meer dan 4000 typische metingen. Klik hier voor meer informatie.

Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL5000630

Digitale thermometer 63

Deze draagbare handheld-instrumenten stellen professionals in staat met gemak de status van elektromotoren en elektrische panelen te bewaken, problemen op het gebied van verwarming en ventilatie te onderzoeken, en defecten aan auto's te diagnosticeren. 1-puntsoffsetlaser zichtsysteem. De nauwkeurigste in zijn klasse: + 1% van meetwaarde. Houdt temperatuur aflezingen 7 seconden vast. Display met dubbele uitlezing van actuele en Max waarde. Display met achtergrondverlichting voor gebruik in schaars verlichte omgevingen. Comfortabele ergonomische hendel met beschermende rubber manchet voor een langere levensduur. Compleet uitgerust draagkoffertje. Robuust prijswinnend ontwerp. Groot temperatuurbereik van -30 °C tot 500 °C. Klik hier voor meer informatie.
Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL5000566

Infraroodthermometer 566

Meetbereik van -40 °C tot 800 °C /-40 °F tot 1472 °F (568) of -40 °C tot 650 °C/-40 °F tot 1202 °F (566). Softkey-knoppen en een dotmatrix display. Meet kleinere ob-jecten (30:1). Compatibiliteit met alle standaard-thermokoppels type K met mini-connector. Instelfunctie voor de emissiviteit met voorgeïnstalleerde materialen-tabel. Registreer meerdere datapunten (maximaal 20). Achtergrondverlichting met twee niveaus. Akoesti-sche en visuele alarmen waarschuwen onmiddellijk bij meet-waarden die buiten de ingestelde grenswaarden liggen. MIN, MAX, AVG en DIF functies. Direct contactmetingen met de thermometer uit met de meegelever-de thermokoppel type K. Meetnauwkeurigheid van 1 %. Klik hier voor meer informatie.

Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL5000568

Infraroodthermometer 568

Meetbereik van -40 °C tot 800 °C /-40 °F tot 1472 °F. Softkeyknoppen en een dot-matrixdisplay. Meet kleinere objecten (50:1). Compatibiliteit met alle standaardthe- rmokoppels type K met miniconnector. Instelfunctie  voor de emissiviteit met voor-geïnstalleerde materialentabel. Registreer meerdere datapunten (maximaal 99). Achtergrondverlichting met twee niveaus. Akoestische en visuele alarmen waarschuwen onmiddellijk bij meetwaarden die buiten de ingestelde grenswaarden liggen. MIN, MAX, AVG en DIF functies. Direct contactmetingen met de thermome-ter uit met de meegeleverde thermokoppel type K. Meetnauwkeurigheid van 1 %. Met de meegeleverde FlukeView® Formssoftware kunt u gemakkelijk trends registreren en gegevens analyseren. USB aanluiting met data- en oplaadfunctie. Klik hier voor meer informatie.

Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL5000572

Infraroodthermometer 572-2

Display met achtergrondverlichting. Laatste tien temperatuurmetingen weergege-ven als staafdiagram voor een snel overzicht. Geavanceerde optiek (60:1). Coax-iaal 3-punts lasergestuurd zichtsysteem. Extra heldere 635 nm laser om het opper-vlak helder te verlichten. Close-focusoptie. Ogenblikkelijk berekende Min/Max metingen.Hoorbaar en zicht-baar alarm voor hoge temperatuur. Comfortabele, overmolded pistoolgreep. Regelbare emissiviteitsinstelling (in stappen van 0,01) voor een nauwkeuriger meting. Duurzame opbergkoffer van harde kunststof wordt meegeleverd. Klik hier voor meer informatie.