Veiligheidschoenen, esd-veilig

Veiligheidsnormen

S1 : gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak.
S2 : zoals S1 + waterdichte schacht.
S3 : zoals S2 + stalen tussenzool en geprofileerde loopzool.

!
Bata
Levertijd:7-14 dagen
RO11302XX

Lage veiligheidschoenen S2 Tacoma ESD bruin

De schoen is gemaakt van bubuck leder waarbij de buitenste laag licht opgeruwd is. Het voelt zacht aan en is waterafstotend gemaakt door bewerking met olie. De onderste laag zorgt voor stevigheid en absorberend vermogen. De schoen is voorzien van een hightech schuimloos geweven voeringmateriaal. Het absorbeert en leidt actief vocht weg van de voet en transporteert dit naar de buitenkant van de schoen (Bata Cool Comfort). Twee densiteiten PU-zool. EN ISO 20345 S2 norm.

Bata
Levertijd:7-14 dagen
RO11310XX

Lage veiligheidschoenen S3 Ottawa ESD zwart

De schoen is gemaakt van bubuck leder waarbij de buitenste laag licht opgeruwd is. Het voelt zacht aan en is waterafstotend gemaakt door be-werking met olie. De onderste laag zorgt voor stevigheid en absorberend vermogen. De in het design ge├»ntegreerde tpu-kruipneus biedt de schoen extra bescherming tegen slijtage van het leder rondom het neusgebied. De schoen is voor-zien van een hightech schuimloos geweven voering-materiaal. Het absorbeert en leidt actief vocht weg van de voet en transporteert dit naar de buitenkant van de schoen (Bata Cool Comfort). Twee densiteiten PU-zool. EN ISO 20345 S2 norm.

Bata
Levertijd:7-14 dagen
RO31495XX

Lage veiligheidschoenen S3 Stanford ESD zwart

De schoen is gemaakt van volnerf leder. De buitenste laag heeft een ge-printe afwerking, is ademend, waterafstotend en slijtvast (duurzaam). De onderste laag zorgt voor stevigheid en heeft een hoog absorberend ver-mogen. Splitlederen binnenvoering.
Vochtabsorberend (ongeveer 40%) Slijtvast. Twee densiteiten PU-zool. Maten: 40-48. Voldoet aan EN ISO 20345 S3 norm.