Apparatentesters

!
Fluke
:.
FL0000000

Apparatentester 6200/6500

De Fluke 6200 en 6500 PAT’s (elektrische apparatentesters) hebben een
nieuwe dimensie gegeven aan de mogelijkheden van automatische tests, waardoor zij u helpen bij het vergroten van het aantal PAT-tests dat u da-
gelijks kunt uitvoeren. Zij zijn zodanig ontworpen, dat u sneller kunt wer-
ken zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uzelf of uw klant.  De 6200 en 6500 wegen slechts ca. 3 kg; zij zijn dus licht en gemakkelijk mee te dragen bij werkzaamheden op locatie. De draagkoffer (meegeleverd) biedt niet alleen bescherming tijdens transport, maar ook extra opbergruimte voor accessoires en andere instrumenten. "Daarnaast zijn zij ook uiterst compact en zo robuust als u van Fluke gewend bent, wat ze geschikt maakt voor werkzaamheden op locatie. Een Fluke PAT is voorzien van alle functies die u nodig hebt voor het testen van draagbare appara-tuur, en is daardoor een volledige alles-in-één-oplossing. "De voorgeprogrammeerde testroutines worden uitgevoerd met één druk op een toets. Dit maakt het testen eenvoudiger en maakt daarnaast een snellere, efficiëntere werkwijze mogelijk. De volledig automatische 6500 biedt de gebruiker daarnaast de mogelijkheid zijn/haar eigen testroutines te definiëren, en is voorzien van een QWERTY toetsenbord voor een snelle gegevensinvoer.

Fluke
:.
FL7506200

Apparatentester 6200-2

Speciale toets voor iedere test, om deze met één druk op een toets te kunnen uitvoeren. Vooraf ingestelde pass/fail-niveaus om tijd te besparen. Groot display met achtergrondverlichting dat comfortabel is af te lezen. Afzonderlijke IEC-bus voor het gemakkelijk testen van net- en verlengsnoeren. Meetsnoeren zijn afneem-baar, voor snelle vervanging ter plaatste. Integrale handgreep. Nieuw dotmatrix-kleurendisplay: superieure afleesbaarheid en zichthoek. 250V-isolatietest. 110V-testfunctie en aardlekschakelaartest.

Klik hier voor meer informatie.

Fluke
:.
FL7506500

Apparatentester 6500-2

Gelijk aan de 6200-2 en bovendien voorzien van een Integraal QWERTY-toetsenbord voor snelle gegevensinvoer. Aansluiting voor Compact Flash geheugenkaart voor het maken van een reservekopie van de opgeslagen gegevens en voor de gegevensoverdracht naar een PC. Groot grafisch display met achtergrondverlichting. Voorgeprogrammeerde automatische testvolgorde voor een groter gebruiksgemak. Integrale codes voor installaties, locaties en omschrijvingen voor een snellere gegevensverwerking. Functie voor het bekijken van het geheugen voor meer controlemogelijkheden op locatie. Nieuw dotmatrix-kleuren-display met superieure afleesbaarheid en zichthoek. 250V-isolatietest. 110V-testfunctie en aardlekschake-laartest.

Klik hier voor meer informatie.