Vouwwalsen

                                                                      

Bij het vervangen van vouwwalsen zijn er drie belangrijke criteria, waarbij onze expertise en service een wezenlijke bijdrage kunnen leveren:

Kwaliteit
Het uitgangspunt is dat de kwaliteit en levensduur gelijk zijn aan originele 'nieuwe' walsen. Op basis van ervaring, vakmanschap en zorgvuldigheid in onze productie staan wij garant voor vele probleem-loze productie-uren van uw walsen.

Prijs
Bij gelijke kwaliteit is de keuze gemakkelijk. Het opnieuw bekleden van uw walsen kost minder dan de helft van de prijs van nieuwe!

Levertijd
Onze organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen. Orderacceptatie, planning en productie binnen een slagvaardig team bewerkstelligt snelle levering op basis van goede afspraken.

Het ‘oude’ polyurethaan wordt totaal verwijderd en de kern wordt volledig ontdaan van verontreinigingen.
De stalen kern wordt gecontroleerd op slingering en parallelliteit en zonodig gecorrigeerd.
Volgens een door ons ontwikkeld procedé wordt de kern voorzien van nieuw polyurethaan in de gewenste hardheid.
De wals wordt geslepen. Dit proces voltrekt zich in meerdere fases op speciaal ontworpen slijpbanken met nauwgezette precisie.
Zowel de kwaliteit van het polyurethaan en het slijpproces voldoen aan alle eisen en specificaties, zoals gesteld door de producenten van hedendaagse vouwmachines!

Wij herbekleden vouwwalsen voor vrijwel alle merken en types vouwmachines, zowel met polyurethaan als polyurethaan-schuim. Tevens produceren wij rollen (van zeer klein tot 180 cm) voor toepassing in drukpersen, stempelautomaten, postverwerkingsmachines, optische
apparaten, faxen, printers, bursters, ontwikkelmachines etcetera. Dus alle mogelijke toepassingen voor drukken, lijmen, doseren, geleiden, binden of aandrijven.

Wij nodigen u graag uit uw offerteaanvragen bij ons te plaatsen. Onze specialisten zijn u graag van dienst.