GT Gereedschapkoffers

!
GTLine
:.
GT2300015

Gereedschapskoffer Top Traveller

De Top Traveller is een handige gereedschapstas die voorzien is van een voorvak met ritssluiting voor persoonlijke zaken zoals een mobiele telefoon, pasjes, pen, etc. Een hoofdvak voor een laptop en twee kleinere vakken met rits en 1 groter vak met rits (midden), een hoofdvak met ritssluiting en klemband voor documenten of andere zaken (midden) en een hoofdvak met ritsluiting en voorzien van een gereedschappallet en twee transparante etui's met rits (achter). De Top traveller is voorzien van grote wielen en een telescopische handgreep. Gewicht is ca. 4200 gram. Afmetingen: 470 x 190 x 370 mm. Kleur: zwart met oranje biezen en binnenwerk. Exclusief afgebeelde gereedschappen.

GTLine
:.
GT2300006

Gereedschapskoffer Revo PTS

De Revo PTS is vervaardigd van ABS en versterkt met een aluminium frame. De koffer is tevens voorzien van een softgrip handgreep. De koffer is uitgerust met een gereedschapsblad met 11 halftransparante insteekvakken en 1 brede afsluitbare pocketzak aan de voorkant en 11 elastiband vakken en 1 breed transparant vak aan de achterkant. De bodembak is voorzien van 8 vakken met losse schotten en een bodembak met een bodemplaat met 12 elastiband vakken en 13 halftransparante insteekvakken en twee druknoppen. De koffer is afsluitbaar met 2 metalen kliksloten met sleutel. Gewicht ca. 4000 gram. Afmetingen: 453 x 190 x 332 mm. Kleur: zwart. Exclusief afgebeelde gereedschappen.

GTLine
:.
GT2300010

Gereedschapskoffer new mega wheels PTS

De new mega wheels PTS is vervaardigd van HDPE en versterkt met een extra dik aluminium frame. De koffer is tevens voorzien van een softgrip handgreep. De koffer is voorzien van een gereedschapsblad met 11 halftransparante insteekvakken en 1 brede afsluitbare pocketzak aan de voorkant, 12 elastiband vakken en 13 halftransparante insteekvakken aan de achterkant en een documentvak. De bodembak is voorzien van 9 vakken met losse schotten en twee 13-vaks opbergdoosjes, een bodemplaat met 12 elastiband vakken en 6 halftransparante insteekvakken en een tweezijdige draaiclip. De koffer is afsluitbaar met 2 metalen kliksloten met sleutel. Gewicht ca. 8000 gram. Afmetingen: 453 x 185 x 345 mm. Kleur: zwart. Exclusief afgebeelde gereedschappen.