Power Quality Tools

Klik hier voor uw digitale catalogus van Fluke.

!
Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL7801730

3 fasen energielogger 1730

De Fluke 1730 driefasen elektrische Energie Logger is speciaal ontworp-
en voor energiebewuste klanten zoals u, en brengt een nieuwe eenvoud
in het ontdekken van bronnen van elektrische energieverspilling. Het pro-
fileren van het energieverbruik binnen uw faciliteit helpt u de mogelijkhed-
en tot energiebesparing te identificeren en voorziet u van de eenvoudig te begrijpen gegevens die nodig zijn om de juiste acties te ondernemen. Met de 1730 kunt u: Eenvoudig ontdekken wanneer en waar er energie wordt verbruikt binnen uw faciliteit, vanaf de service-ingang tot de individuele circuits. Meerdere datapunten over langere perioden vergelijken, en een volledig beeld van het energieverbruik vormen met het softwarepakket voor energie analyse. Snel inzicht krijgen in de specifieke punten van energieverlies en uw energie-rekening eenvoudiger dan ooit verlagen. De Fluke 1730 is de beste optie wanneer u op zoek bent naar een speciale Energie Logger voor het uitvoeren van energie inspecties en belastingsstudies. Klik hier voor meer informatie.

Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL7801736

3 fasen energielogger 1736

Meer inzicht, minder onzekerheid en betere beslissingen nemen over netvoedings-kwaliteit en energieverbruik. De Fluke 1736 driefase Power Logger is compatibel met de mobiele app en desktopsoftware Fluke Connect®, waardoor u beschikt over de gegevens die u nodig hebt om onmiddellijk kritieke, realtime beslissingen te nemen over de netvoedingskwaliteit en het energieverbruik. De 1736 is het beste test tool voor het uitvoeren van energiestudies en voor de basisregistratie van netvoedingskwaliteit. Het apparaat registreert automatisch meer dan 500 parameters over de netvoedingskwaliteit zodat u een beter inzicht hebt in de gegevens die nodig zijn om de betrouwbaarheid en de zuinigheid van het systeem te optimaliseren. Installatie is gemakkelijker dan ooit en beperkt de meet-onzekerheid dankzij een geoptimaliseerde gebruikersinterface, flexibele stroomtangen en een intelligente controlefunctie van de metingen waardoor u de meetfouten kunt beperken door veelvoorkomende aansluit-fouten digitaal te controleren en te corrigeren. Bekijk en deel gegevens op afstand met uw team via de app Fluke Connect® zodat u veiligere werkafstanden kunt behouden en kritieke beslissingen in realtime kunt nemen, waardoor u minder beveiligingsuitrusting, bezoeken ter plaatse en check-ins nodig hebt. U kunt metingen ook snel en eenvoudig in een overzicht of grafiek weergeven om problemen vast te stellen en u kunt met het inbegrepen Fluke Energy Analyze Plus-softwarepakket gedetailleerde rapporten opstellen. De Fluke 1736 is de beste Power Logger voor algemene doelstellingen. Als u een Power Logger zoekt met dezelfde geweldige capaciteiten voor energiestudies en meer geavanceerde capaciteiten voor registratie van netvoedingskwaliteit, is de Fluke 1738 de beste keuze.
Klik hier voor meer informatie.
Fluke
Levertijd:7-14 dagen
FL7801738

3 fasen energielogger 1738

Uitgebreide onderzoeken van stroomkwaliteit en energie. Verzamel de gegevens die u nodig hebt om realtime kritieke beslissingen te maken. De Fluke 1738 drie fase geavanceerde Power Logger is compatibel met de mobiele app en desktop-software Fluke Connect®, waardoor u beschikt over de gegevens die u nodig hebt om onmiddellijk kritieke, realtime beslissingen te nemen over de netvoedings-kwaliteit en het energieverbruik. Net zoals de Fluke 1736 Power Logger meet en registreert de 1738 Advanced Power Logger automatisch meer dan 500 parameters van de stroomkwaliteit en kunt u meer geavanceerde problemen met stroomkwaliteit onderzoeken. Voer geavanceerde analyse uit met een verbeterd rapport van de netvoedingskwaliteit (EN50160) waardoor u snel een idee krijgt van de algemene status van het elektrisch systeem. Het rapport van de netvoedingskwaliteit is gebaseerd op gedetailleerde gegevens over de netvoedingskwaliteit met weergave van golfvormen van gebeurtenissen zodat u nog beter ziet hoe u het systeem betrouwbaarder en zuiniger kunt maken. Installatie is gemakkelijker dan ooit en beperkt de meetonzekerheid dankzij een geoptimaliseerde gebruikersinterface, flexibele stroomtangen en een intelligente controlefunctie van de metingen waardoor u de meetfouten kunt beperken door veelvoorkomende aansluitfouten digitaal te controleren en te corrigeren. Bekijk en deel gegevens op afstand met uw team via de app Fluke Connect® of bekijk uw logger via het wifi-netwerk van uw bedrijf zodat u veiligere werkafstanden kunt behouden en kritieke beslissingen in realtime kunt nemen, waardoor u minder beveiligingsuitrusting, bezoeken ter plaatse en check-ins nodig hebt. U kunt metingen ook snel en eenvoudig in een overzicht of grafiek weergeven om problemen vast te stellen en u kunt met het inbegrepen Fluke Energy Analyze Plus-softwarepakket gedetailleerde rapporten opstellen. Optioneel kunt u IEEE519-rapporten maken om inzicht te krijgen in harmonische niveaus, spannings- en stroomvervorming en belastingsstroom (licentie vereist).. De Fluke 1738 is het ideale testhulpmiddel om energiestudies uit te voeren en voor geavanceerde registratie van netvoedingskwaliteit. Klik hier voor meer informatie.