Camera's

!
Ridgid
Delivery time:1-2 dagen
RG4140043

Micro CA-25 Inspectie Camera

De Ridgid® micro CA-25 is het basismodel in ons gamma handheld inspectieca-mera’s en biedt dezelfde hoogstaande beeldkwaliteit, maar heeft een vaste 17 mm camerakop en een kleiner scherm. Eigenschappen: vaste 17 mm aluminium ca-merakop, 2.4” kleuren lcd scherm, Video Out en 360° digitale beeldrotatie in blokken van 180°.

Extech
Delivery time:1-2 dagen
EX00BR200

BR200 Inspectie Camera

Geheugenkaart voor het opslaan van foto's (JPG) of video (AVI) om op de computer te bekijken. Los te koppelen draadloos 3,5" TFT LCD scherm
kan bekeken worden vanaf een andere locatie tot 10 meter van het te meten punt. 1m flexibele zwanenhals met (IP67) waterdichte camera (17mm doorsnede) en 2 ingebouwde heldere led lichtjes voor het verlichten van een donkere omgeving. Vastgelegde video's en foto's kunnen bekeken worden op de draadloze monitor of verstuurd worden naar je computer via een microsd kaart of usb kabel. NTSC werkend met menu in 10 talen waaronder Nederlands. Toepasbaar in de verwarmings- en koeltechniek, elektronica inspectie, automotive, ongedierte bestrijding. Compleet met 4 AA batterijen, microsd geheugenkaart, SD adapter, usb kabel, verlengingsgereedschappen, videokabel, spanningsadapter, magnetische houder en opbergkoffer. Klik hier voor meer informatie.

Ridgid
Delivery time:1-2 dagen
RG4140613

Micro CA-300 Inspectie Camera

Met de RIDGID Micro CA-300 camera kan u gemakkelijk problemen opsporen en documenteren. Het toestel neemt beelden en video's op en heeft eveneens een ingebouwde microfoon en luidspreker voor geluid. Het beeld kan 360° gedraaid worden en het toestel heeft een uitgebreide digitale zoomfunctie om grondig te kunnen inspecteren. De camera wordt geleverd met een sterke aluminium camerakop met 4 heldere LED's voor een betere belichting en een perfecte beeldkwaliteit. Er wordt eveneens een oplaadbare Li-Ion batterij bijgeleverd, en een AC adapter 230 V is ook beschikbaar om op netspanning te werken. Klik hier voor meer informatie.

Extech
Delivery time:7-14 dagen
EX0HDV640

Inspectie camera HDV640

Ideaal voor het visueel inspecteren van moeilijk bereikbare plaatsen zoals lucht-kanalen, spouwmuren en warmtewisselaars. De inspectie camera is voorzien van een 5,7" HD LCD display. De camera kan foto's (jpg) of video's (avi) opslaan op een 2 GB geheugenkaartje (SD). De inspectie camera is waterdicht (IP67) en voorzien van een hoge resolutie, 240 graden draaibare, mini camera met dimbare 4-led verlichting. De inspectiekabel is 100 cm lang. Compleet met besturingsprobe, sd kaart, 3.7V oplaadbare LI-Polymer batterij, patch kabel, voedingsadapter, usb en av kabels en opbergkoffer. Klik hier voor meer informatie.