Expert-serie

Met de warmtebeeldcamera's van de Expert-serie kunt u makkelijk moeilijke opnames maken en op het grote draaibare LCD-dispay van 5,5 inch snel problemen identificeren. 60 Hz. versie op aanvraag leverbaar. Klik hier voor uw digitale catalogus van Fluke.

!
Fluke
Delivery time:7-14 dagen
FL7805009

Warmtebeeldcamera TiX500 9 HZ

Het grootste snel reagerende 5,7 inch LCD-touchscreen voor een infraroodcamera met een resolutie van 320x240 en 180° draaibare lens voor moeilijke opnames. Eersteklas beeldkwaliteit met een toonaangevende ruimtelijke resolutie voor een infraroodcamera met een resolutie van 320x240 Profiteer van tot 4 keer de reso-lutie en pixels dan standaard, met softwarematige SuperResolution (tot 307.200 pixels) LaserSharp® Auto Focus - met gebruikmaking van precieze lasertechnologie; stel haarfijn scherp op uw object en krijg het juiste beeld met de temperatuurmetingen die u nodig heeft Ingebouwde laserafstandsmeter - berekent de afstand tot uw doelobject tot 30 meter en geeft de afstand op het beeld weer. Snelle en gemakkelijke analyse op locatie met IR-Fusion® -technologie en geavanceerde touchscreenfuncties: Continue niveau- en bereikinstelling. Beeldbewerking na vastleggen: emissiviteit, achtergrond temperatuur, transmissiviteit, kleurenpaletten, kleuralarmen, IR-Fusion en activerings-/ deactiveringsmarkeringen. Maak verbinding met het grootste netwerk van wireless test- en meetinstrumenten, met Fluke Connect™ (niet in ieder land beschikbaar). Temperatuurmetingen tot 650 °C. Lichte constructie en ergonomische vormgeving met nekriem en draagriem voor gebruik de hele dag. Optionele op locatie te installeren groot-hoek lenzen en telelenzenApp.
Klik hier voor de uitgebreide folder (pdf).

Fluke
Delivery time:Op aanvraag
FL7805209

Warmtebeeldcamera TiX520 9 HZ

Het grootste snel reagerende 5,7 inch LCD-touchscreen voor een infraroodcamera met een resolutie van 320x240 en 180° draaibare lens voor moeilijke opnames. Eersteklas beeldkwaliteit met een toonaangevende ruimtelijke resolutie voor een infra- roodcamera met een resolutie van 320x240 Profiteer van tot 4 keer de reso-lutie en pixels dan standaard, met SuperResolution (tot 307.200 pixels) LaserSharp® Auto Focus - met gebruikmaking van precieze lasertechnologie; stel haarfijn scherp op uw object en krijg het juiste beeld met de temperatuurmetingen die u nodig heeft Ingebouwde laserafstandsmeter - berekent de afstand tot uw doelob-ject tot 30 meter en geeft de afstand op het beeld weer. Snelle en gemakkelijke analyse op locatie met IR-Fusion® -technologie en geavanceerde touchscreenfuncties: Continue niveau- en bereikinstelling Filter mo-dus voor een betere warmtegevoeligheid. Beeldbewerking na vastleggen: emissiviteit, achtergrond temperatuur, transmissiviteit, kleurenpaletten, kleuralarmen, IR-Fusion en activerings-/ deactiveringsmarkeringen. Maak verbinding met het grootste netwerk van wireless test- en meetinstrumenten, met Fluke Connect™ (niet in ieder land beschikbaar). Temperatuurmetingen tot 850 °C. Lichte constructie en ergonomische vormgeving met nekriem en draagriem voor gebruik de hele dag. Optionele op locatie te installeren groot-hoek lenzen en telelenzenApp.
Klik hier voor de uitgebreide folder (pdf).

Fluke
Delivery time:Op aanvraag
FL7805609

Warmtebeeldcamera TiX560 9 HZ

De grootste snel reagerende 5,7 inch LCD-touchscreen voor een infraroodcamera met een resolutie van 320x240. 180° draaibare lens voor moeilijke opnames. Eersteklas beeldkwaliteit met een toonaangevende ruimtelijke resolutie voor een infraroodcamera met een resolutie van 320x240. Profiteer van tot 4 keer de resolutie en pixels dan standaard, met SuperResolution (tot 307.200 pixels). LaserSharp® Auto Focus - met gebruikmaking van precieze lasertechnologie; stel haarfijn scherp op uw object en krijg het juiste beeld met de temperatuurmetingen die u nodig heeft Ingebouwde laserafstandsmeter - berekent de afstand tot uw doel-object tot 30 meter en geeft de afstand op het beeld weer. Snelle en gemakkelijke analyse op locatie met IR-Fusion®-technologie en geavanceerde touchscreenfuncties: Automatische continue transparantie (gecombineerd beeld) - gemakkelijke identificatie van de locatie en het probleem met de combinatie van zichtbare en infraroodbeelden. Continue niveau- en bereikinstelling. Combineer meerdere gegevensbeelden tot één beeld met de beeldscherpstelfunctie. Filtermodus voor een betere warmtegevoeligheid. Beeldbewerking na vast-leggen: Emissiviteit, Achtergrondtemperatuur, Transmissiviteit, Kleurenpaletten, Kleuralarmen. IR-Fusion Activerings- /deactiveringsmarkeringen. Maak verbinding met het grootste netwerk van wireless test- en meet-instrumenten, met Fluke Connect™ (niet in ieder land beschikbaar). Weergave op afstand en afstandsbedieningsopties. Temperatuurmetingen tot 1200 °C. Lichte constructie en ergonomische vormgeving met nekriem en draagriem voor gebruik de hele dag. Optionele op locatie te installeren groothoeklenzen en telelenzen. Klik hier voor de uitgebreide folder (pdf).