Professional-serie

De warmtebeeldcamera's van de Professionele-serie bieden u scherpe, heldere, gedetailleerde beelden. Met LaserSharp® Auto Focus kunt u met lasersnelheid nauwkeurig scherpstellen op het gemarkeerde meetobject, ondanks obstakels in uw gezichtsveld. Bekijk beelden op een LCD-touchscreen met hoge resolutie. 60 Hz. versie op aanvraag leverbaar. Klik hier voor uw digitale catalogus van Fluke.

!
Fluke
Delivery time:7-14 dagen
FL7800209

Warmtebeeldcamera Ti200 9 HZ

 

Problemen sneller opsporen en communiceren met gepatenteerde Fluke IR-Fusion®-technologie met AutoBlend™-modus. Snellere communicatie door wireless beeldoverdracht rechtstreeks naar uw pc, Apple® iPhone® of iPad®. Fluke Connect™-app – Bekijken. Opslaan. Delen. Alle feiten, meteen op locatie. Met één hand te bedienen, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Robuust uitgevoerde touchscreen met een hoge resolutie van 640x480 voor snelle menunavigatie. Aanvullende digitale beelden opnemen om de locatie of aanvullende gegevens weer te geven met het IR-Photo-Notes™-aantekeningensysteem. Geavanceerde opties voor de display-uitgang om de details via streaming video naar een pc of monitor met hoge resolutie over te brengen (USB en HDMI). Aanvullende gegevens opslaan met het beeldbestand dankzij voicerecorder en aantekeningenfunctie. Optionele verwisselbare lenzen voor meer flexibiliteit bij extra toepassingen. Uitstekende flexibiliteit op locatie dankzij oplaadbare, ter plaatse te vervangen slimme batterijen met LED-display dat de batterij-status aangeeft. Professionele digitale camera van 5 MP voor beeldkwaliteit in hoge resolutie. Inclusief analyse- en rapportagesoftware SmartView® en SmartView Mobile App. Klik hier voor de uitgebreide folder (pdf).

Fluke
Delivery time:7-14 dagen
FL7800309

Warmtebeeldcamera Ti300 9 HZ

Problemen sneller opsporen en communiceren met gepatenteerde Fluke IR Fusion®-technologie met AutoBlend™-modus. Snellere communicatie door wireless beeldoverdracht rechtstreeks naar uw pc, Apple® iPhone® of iPad®. Fluke Connect™-app – Bekijken. Opslaan. Delen. Alle feiten, meteen op locatie. Met één hand te bedienen, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Robuust uitgevoerde touchscreen met een hoge resolutie van 640x480 voor snelle menunavigatie. Aanvullende digitale beelden opnemen om de locatie of aanvullende gegevens weer te geven met het IR-PhotoNotes™- aantekeningensysteem. Geavanceerde opties voor de displayuitgang om de details via streaming video naar een pc of monitor met hoge resolutie over te brengen (USB en HDMI). Aanvullende gegevens  opslaan met het beeldbestand, dankzij voicerecorder- en aantekeningenfunctie. Optionele verwisselbare lenzen voor meer flexibiliteit bij extra toepassingen. Uitstekende flexibiliteit op locatie dankzij oplaadbare, ter plaatse te vervangen slimme batterijen met LED-display dat de batterijstatus aangeeft. Professionele digitale camera van 5 MP voor beeldkwaliteit in hoge resolutie. Inclusief analyse- en rapportagesoftware  SmartView® en SmartView Mobile App. Klik hier voor de uitgebreide folder (pdf).

Fluke
Delivery time:7-14 dagen
FL7800409

Warmtebeeldcamera Ti400 9 HZ

Problemen sneller opsporen en communiceren met gepatenteerde Fluke IR-Fusion®-technologie met Auto-Blend™-modus. Snellere communicatie door wireless beeldoverdracht rechtstreeks naar uw pc, Apple® iPhone® of iPad®. Fluke Connect™-app – Bekijken. Opslaan. Delen. Alle feiten, meteen op locatie. Met één hand te bedienen, gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. Robuust uitgevoerde touchscreen met een hoge resolutie van 640x480 voor snelle menu-navigatie. Aanvullende digitale beelden opnemen om de locatie of aanvullende gegevens weer te geven met het IR PhotoNotes™-aan-tekeningensysteem. Geavanceerde opties voor de display uitgang om de details via streaming video naar een pc of monitor met hoge resolutie over te brengen (USB en HDMI). Aanvullende gegevens op-slaan met het beeldbestand, dankzij voice-recorder- en aantekeningenfunctie. Optionele verwisselbare lenzen voor meer flexibiliteit bij extra toe-passingen. Uitstekende flexibiliteit op locatie dankzij oplaadbare, ter plaatse te vervangen slimme batterijen met LED-display dat de batterijstatus aangeeft. Professionele digitale camera van 5 MP voor beeldkwaliteit in hoge resolutie. Inclusief analyse- en rapportagesoftware SmartView® en SmartView Mobile App.  Klik hier voor de uitgebreide folder (pdf).