Temperatuur, gas, lucht

!
Ridgid
Delivery time:1-2 dagen
RG4236163

Ontvlambare gassendetector micro CD-100

De RIDGID® micro-CD-100 biedt een eenvoudige en snelle meting om
de aanwezigheid van ontvlambare gassen te detecteren. De detector is
ontworpen om methaan, propaan, koolmonoxide, ammoniak, waterstof
en vele andere ontvlambare gassen te detecteren. De micro-CD-100
heeft een robuust en ergonomisch design en is voorzien van regelbare gevoeligheid settings, om snel en nauwkeurig lekken op te sporen, zelfs bij lage gas niveaus. Dankzij de Tri-Mode Detection™ krijgt de operator een visuele, hoorbare of trilfunctie waarschuwing, afhankelijk en aanpasbaar in elke situatie. Gewicht 0,45 kg. Gevoeligheid: aanpasbaar Hoog & Laag. Sensor/ Calibratie: vervangbaar/Automatisch. Detectiebereik: 0-6400 ppm (methaan). Alarm: visueel, Hoorbaar, trilfunctie. 50 cm. Sonde.

Ridgid
Delivery time:1-2 dagen
RG4236153

Infraroodthermometer micro IR-100

De RIDGID® micro IR-100 biedt eenvoudige, snelle nauwkeurige oppervlakte temperatuurmetingen door een simpele druk op de knop. Je drukt simpelweg op de knop en richt de ultra-scherpe dubbele lasers naar het oppervlak dat gemeten moet worden. Temperatuur metingen worden onmiddellijk getoond op een duide-lijke, eenvoudig leesbaar LCD-scherm met achtergrondlicht. Voor meervoudige en nog meer nauwkeurige metingen, kan de micro IR-100 ook gemonteerd en gebruikt worden op een statief. Afstand/piek verhouding: 20 tot 1. Dubbel klasse 2 laser. Nauwkeurigheid: +/- 1 °C. Alarm hoorbaar hoog & laag. Metingen: actuele en maximale temperatuur.

Extech
Delivery time:1-2 dagen
EX00HD300

Temperatuur/luchtsnelheidsmeter HD300

Deze handbediende meter meet en geeft de luchtsnelheid, luchtstroom (volume), luchttemperatuur en oppervlaktetemperatuur weer. Meet oppervlakken op afstand tot 500°C met een spot ratio afstand van 30:1 en Laserpointer. Gelijktijdige weer-gave van de luchtstroom of luchtsnelheid plus de omgevingstemperatuur. Acht geheugenplaatsen die de gebruiker toelaat om een veelvoud aan luchtleidingsgebiedwaarden te bewaren voor snelle en makkelijke opvraging. Twintig gemiddelde metingen voor luchtstroom of luchtsnelheid. Groot LCD scherm met achtergrondverlichting. 3% Snelheidsnauwkeurigheid via een  lage weerstand 72 mm. schoepenrad met kogellager aan een 120 cm kabel. Kortstondige opslag van gegevens en Max/Min/ Gmd. Automatische uitschakeling (kan uitgezet worden). Compleet met software en kabel, schoepenrad-sensor met 120 cm lange kabel, 9V batterij en opbergkoffer.

Klik hier voor meer informatie.

Extech
Delivery time:7-14 dagen
EX00SD800

CO2/vochtigheid/temperatuur datalogger SD800

Gelijktijdige weergave van kooldioxide, temperatuur en vochtigheid. Registratie van de gegevens (datum, tijd en data) op een SD-geheugenkaart in Excel formaat. Compleet met 6 batterijen (AAA), 2 GB sd kaart, universele adapter, 3 temperatuursensoren en een montagebeugel.

Klik hier voor meer informatie.